Системні ризики глобалізації економіки України - Гражевська, Н. І. (Економічний вісник НГУ, 2008)
Проаналізовано проблеми соціально-економічного розвитку економіки України в епоху глобалізації та обґрунтовано пропозиції щодо мінімізації існуючих системних ризиків та створення ефективних механізмів інтеграції національної економіки в глобальне світове господарське середовище. The problems of socio-economic development of economy of Ukraine in epoch of globalisation are analysed. The offers concerning minimization existing system are proved is brave also creations of effective mechanisms of integration of national economy in global world environment.
Keywords: системні ризики глобалізації; економіка України