Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Долинської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області - Омельченко Андрій Сергійович (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Долинської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області та визначення процедури його розроблення. Об’єктом є земельна ділянка, що надається у приватну власність із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності. Основним завданням є аналіз положень нормативно-правових актів та аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. Вступ кваліфікаційної роботи містить загальну частину, мету роботи, завдання та опис обраного об’єкта. У першому розділі проведено аналіз нормативно-правових актів України, які використовуються при розробленні проекту землеустрою. Другий розділ містить аналіз безпосередньо проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та процедури його розроблення. У третьому розділі наведені етапи геодезичних робіт, які проводяться для встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Keywords: ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА, ВСТАНОВЛЕННЯ МЕЖ, ВІДВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ, ПРОЕКТ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ.