Управління фінансовими організаціями в період кризи - Бардась, А. В.; Авраменко, О. О. (НТУ ДП, 2023)
Кризи є невід’ємною частиною функціонування організацій у сьогоденних умовах. Кризові ситуації загрожують цілісному функціонуванню підприємств, але залежно від різновиду та стадії розгортання мають механізми та методи керування та піддаються управлінському впливу. В сучасних умовах саме фінансові організації, основною метою яких є надавати банківські послуги та фінансувати соціально-економічний розвиток, першими відчувають прояви кризи та її наслідки.
Keywords: криза; фінансова організація; кризова ситуація