Сучасний стан готельної індустрії в Україні - Кривенкова, Анастасія; Любчук, Ольга (My University, 2023)
Готельна індустрія – одна з найдинамічних у світі індустрій. Вона виходить із найдавніших традицій, характерних практично для будь-якого суспільства в історії людства, – поваги до гостя, гостинності його прийому та обслуговування. Останніми роками спостерігався прискорений розвиток туристичної індустрії, яка стала головною організацією відпочинку. У міжнародному туризмі процеси глобалізації найкраще простежуються на прикладі розміщення туристів, де швидкими темпами відбувається розширення, відновлення та розвиток готельних мереж.
Keywords: готельна індустрія; туризм; туризм України