Обґрунтування ефективності управлінських рішень щодо покращення асортименту продукції завдяки інноваційній діяльності (за матеріалами ТОВ «Кернел-Трейд») - Гончаров, Артем Юрійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024.   Об’єктом розроблення виступає – процес обґрунтування ефективності управлінських рішень щодо покращення асортименту продукції завдяки інноваційній діяльності. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо покращення асортименту продукції за рахунок прийняття ефективних рішень у сфері управління інноваціями.  Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто принципи та підходи у визначенні сутності поняття «інновація»; охарактеризовано основні аспекти та механізми управління інноваціями на підприємстві з акцентом на покращення асортименту продукції; досліджено стратегічний розвиток впровадження інновацій на підприємстві та інноваційна діяльність під час воєнного стану; надана загальна характеристика діяльності ТОВ «Кернел-Трейд»; оцінено конкурентоспроможність ТОВ «Кернел-Трейд»; проаналізовано показники фінансово-господарського стану ТОВ «Кернел-Трейд»; сформовано інноваційний проєкт з покращення асортименту продукції ТОВ «Кернел-Трейд»; розглянуто впровадження інвестиційно-інноваційного проєкту у ТОВ «Кернел-Трейд».
Substantiation of the effectiveness of managerial decisions to improve the range of products through innovative activities (based on the materials of “Kernel-Trade” LLC)
Keywords: ІННОВАЦІЯ, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ