Бізнес на ринку металобрухту в умовах воєнного стану - Горілько, В. С.; Тимошенко, Л. В. (НТУ ДП, 2022)
Підприємницька діяльність щодо збирання, заготівлі та здійснення операцій з металобрухтом спрямована як на захист інтересів підприємств вітчизняної металургійної галузі, так і на забезпечення екологічної безпеки довкілля. Брухт металу виступає одним з ресурсоцінних відходів, оскільки є важливою стратегічною та енергозберігаючою сировиною для металургійного виробництва, без якої робота металургійних заводів неможлива.
Keywords: ринок металобрухту; умови воєнного стану; енергозберігаюча сировина; брухт металу; металургійне виробництво