Проект реконструкції станції технічного обслуговування вантажних автомобілів ТОВ «Дніпро-Скан-Сервіс» в м. Підгородне з розробкою агрегатної дільниці. - Солодухін, Олександр Павлович (My University, 2020)
Реконструкція станції технічного обслуговування ТОВ «Дніпро-Скан-Сервіс» з розрахунком ділянок і зон технічного обслуговування і ремонту, технологічна карта ремонту вантажних автомобілів.
Keywords: реконструкція; СТО