Использование виброударной механоактивации при регенерации оборотных вод процесса флотации руд - Светкина, Е. Ю.; Франчук, В. П. (My University, 2006)
Показано, що іонний склад оборотної води впливає на результати прямої селективної флотації. Експериментально виявлені залежності іонного складу такої води від віброударної активації мінералів дозволило розробити метод регулювання складу оборотних вод. Застосування цього методу дасть можливість отримати показники флотації руди, аналогічні показникам для умов прямотечійного водопостачання.
Показано, що іонний склад оборотної води впливає на результати прямої селективної флотації. Експериментально виявлені залежності іонного складу такої води від віброударної активації мінералів дозволило розробити метод регулювання складу оборотних вод. Застосування цього методу дасть можливість отримати показники флотації руди, аналогічні показникам для умов прямотечійного водопостачання.
Keywords: механоактивация; регенерация; флотация; флотація; регенерація