Комплекс засобів захисту на базі механізмів операційних систем сімейства RedHat Enterprise Linux - Герасимов, Максим Олегович (My University, 2020)
В роботі наведено основні послуги безпеки та проаналізовано варіанти їх реалізації в RedHat Enterprise Linux. Виконано тестування послуг безпеки відповідно до нормативних документів із ТЗІ.
Герасимов М. О. Комплекс засобів захисту на базі механізмів операційних систем сімейства RedHat Enterprise Linux : кваліфікаційна робота бакалавра/ Герасимов Максим Олегович. – Дніпро, 2020. – 69 с.
Keywords: КОМПЛЕКС ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ, ПОСЛУГИ БЕЗПЕКИ, LINUX, КЕРУВАННЯ ДОСТУПОМ, ОПЕРАЦІЙНІ СИСТЕМИ, АВТОМАТИЗОВАНІ СИСТЕМИ