Обґрунтування раціонального способу селективної дезінтеграції пірохлорових руд - Білецький, В. С.; Шпильовий, К. Л.; Сергєєв, П. В. (My University, 2015)
Виконані дослідження процесу подрібнення пірохлорової руди в млинах різного типу та обґрунтована доцільність застосування млинів ударно-відцентової дії для забезпечення селе-ктивності розкриття мінералів. Методом активного експерименту обґрунтовані раціона-льні технологічні параметри млина ударно-відцентрової дії.

Выполнены исследования процесса измельчения пирохлоровой руды в мельницах различного типа и обоснована целесообразность применения мельниц ударно-центробежного действия для обеспечения селективности раскрытия минералов. Методом активного эксперимента обоснованные рациональные технологические параметры мельницы ударно-центробежного действия.

The studies of pyrochlore ore grinding mills various-type, and the expediency of the use of im-pact-centrifugal mills action to ensure the selectivity of mineral opening. The method of active exper-iment grounded rational technological parameters of mills shock centrifugal action.
Keywords: селективна дезінтеграція пірохлорових руд; подрібнення пірохлорової руди; селективність розкриття мінералів