Підвищення рівня захищеності програмного забезпечення платіжного термінального обладнання - Масалов, Ігор Сергійович (My University, 2022)
У роботі будо проведено аналіз: операційних систем на термінальному обднанні; термінального обладнання на можливі загрози та аналіз загроз для оброблювальної інформації на серверному обладнанні; запропоновано: варіанти поліпшення безпеки; побудовано: модель порушника.
Keywords: ЗАГРОЗИПЛАТІЖНОГОТЕРМІНАЛЬНОГООБЛАДНАННЯ,ВРАЗЛИВОСТ ІПЛАТІЖНОГОТЕРМІНАЛЬНОГООБЛАДНАННЯ,ТЕРМІНАЛЬНЕОБЛАДНАН НЯ