Розробка автономної фотоелектричної станції приватного будинку - Гонченко, Сергій Леонідович (My University, 2022)
Розробка автономної фотоелектричної станції приватного будинку, а також враховано розташування, параметри, обладнання, економічні розрахунки та охорона праці для безпечної роботи приватної ФЕС.
Keywords: фотоелектрична станція, автономний приватний будинок, енергозабезпечення