Забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства (за матеріалами ТОВ «МАШЗАВОД ХОЛДИНГ») - Грецайчук, Андрій Романович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління стратегічних розвитком підприємства в ході освоєння міжнародних ринків. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рекомендацій щодо формування управлінських рішень спрямованих на забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління процесами формування та забезпечення реалізації стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємства; виконано аналіз результатів діяльності та економічних показників виробничо-господарської і, зокрема зовнішньоекономічної діяльності досліджуваного підприємства; розроблено управлінські рішення (заходи) щодо забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства; обґрунтувано ефективність запропонованих управлінських рішень щодо забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління стратегічних розвитком підприємства в ході освоєння міжнародних ринків. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рекомендацій щодо формування управлінських рішень спрямованих на забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління процесами формування та забезпечення реалізації стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємства; виконано аналіз результатів діяльності та економічних показників виробничо-господарської і, зокрема зовнішньоекономічної діяльності досліджуваного підприємства; розроблено управлінські рішення (заходи) щодо забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства; обґрунтувано ефективність запропонованих управлінських рішень щодо забезпечення ефективної реалізації стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства
Keywords: СТРАТЕГІЯ, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, РОЗВИТОК, ПІДПРИЄМСТВО, ЕФЕКТИВНІСТЬ