Загальна фізика : у 2-х ч. Ч. 1 - Горєв В. М.; Гаркуша І. П.; Подляцька А. В. (НТУ "ДП", 2025)
У посібнику розглянуто початкові розділи теоретичного матеріалу дисципліни «Загальна фізика», яку вивчають здобувачі електротехнічного профілю. Зокрема викладено основи механіки, а також електрики та магнетизму. Матеріал посібника супроводжується детальним математичним обґрунтуванням. Призначений для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, посібник може стати в пригоді студентам інших технічних або фізико-математичних спеціальностей.
Keywords: основи механіки; основи електрики; основи магнетизму