Проєкт станції технічного обслуговування ФОП «Hilux» на провулку Універсальний, 11к, м. Дніпро, з розробкою технології ремонту карданної передачі - Трач О. С. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Трача Олександра Сергійовича академічної групи 274-21-1 ММФ спеціальності 274 Автомобільний транспорт. Метою роботи є спроєктувати станцію технічного обслуговування з розробкою технології ремонту карданної передачі
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ПІДПРИЄМСТВО; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ПРОГРАМА; ВІРОБНИЧЕ ВІДДІЛЕННЯ; ТЕХНОЛОГІЯ; КАРДАННА ПЕРЕДАЧА