Публічно-управлінська концепція розвитку службового права в Україні - Калініна, Анна Олександрівна (My University, 2023)
Вивчення та аналіз публічно-управлінської концепції розвитку службового права в Україні з метою оптимізації системи управління публічними службовцями та встановлення відповідності із сучасними та європейськими стандартами.
Keywords: СЛУЖБОВЕ ПРАВО; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ПУБЛІЧНА СЛУЖБА; КОДИФІКАЦІЯ; КОНЦЕПЦІЯ