Метеорити у ювелірних виробах - Кравець Я. М. (НТУ «ДП», 2024)
Актуальність. Метеорити стали важливим елементом сучасного ювелірного мистецтва, що надає прикрасам унікальність та космічний шарм. Вони не тільки підкреслюють індивідуальність прикрас, а й відкривають нові перспективи в ювелірній справі завдяки своїм особливим властивостям.
Keywords: метеорит; сучасне ювелірне мистецтво