Застосування контент аналізу в політичній науці - Ушаков, Микита (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота складається з 56 с., 33 джерел. Об’єктом дослідження є є застосування контент-аналізу в політичній науці. Предмет дослідження – є метод контент-аналізу. Метою роботи є - виявити особливості застосування методу контент- аналізу для дослідження політичних явищ та процесів. Здійснено спробу описати історичний розвитку контент-аналізу в політичній науці, систематизувати типи контент-аналізу та їх застосування в політичній науці. Зʼясувати методологічні аспекти контент-аналізу в політичній науці, вивчити зміни у політичних дискурсах за допомогою контент-аналізу. Проаналізувати зміст політичних новинних програм та статей та провести контент-аналіз соціальних медіа.
Keywords: КОНТЕНТ-АНАЛІЗ, ПОЛІТИЧНА НАУКА, ПОЛІТИЧНИЙ ДИСКУРС, МЕДІА-ПРОСТІР, СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ, ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ