Дослідження процесу подрібнення лускатого графіту у відцентровому млині - Осташко, І. О.; Карпенко, В. А. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Мета. Для отримання надтонкого лускатого графіту необхідно проаналізувати і обґрунтувати подрібнюючого обладнання, що дозволяє отримати продукт заданого класу. В якості найбільш доцільного обладнання для цієї мети виступає відцентровий млин ударного типу. Методика дослідження. У роботі використовувався комплекс апробованих методів дослідження, що включав: лазерно-дифракційний аналіз, оптичну мікроскопію. Також статистичну та математична обробка експериментальних даних на базі прикладних комп’ютерних програм; експериментальні дослідження в лабораторних умовах.
Research of the process of crushing graphite grinding in a central mill
Keywords: лускатий графіт; подрібнення; дисперсність; кінетика подрібнення; відцентровий млин