Особливості діяльності центрів надання адміністративних послуг в воєнний період - Сиротенко, Наталія Олександрівна; Комарова, Катерина Володимирівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Діяльність Центрів надання адміністративних послуг є важливим аспектом для кожного громадянина через доступність та якість надання адміністративних послуг, що дає можливість ефективно взаємодіяти з органами влади та зменшувати час, а також витрати на отримання потрібних документів.
Keywords: воєнний стан; адміністративні послуги; ЦНАП