Особливості газоочищення та пиловловлювання в агломераційному виробництві - Вільний Р. П. (НТУ «ДП», 2024)
В агломераційному виробництві основними джерелами забруднення повітря є агломераційні стрічки, системи охолодження агломерату, агломераційні горни та ділянки спікання і завантаження, сортування. Гази та пил, що утворюються в процесі спікання, включають оксиди сірки та вуглецю, залізо та його оксиди, оксиди марганцю, магнію, фосфору, кремнію, кальцію та інші.
Keywords: агломераційне виробництво; газоочищення; пиловловлювання