Модернізація системи електропостачання клубного житлового будинку ж/к «Садиба» м.Дніпро - Кійко, Денис Юрійович (My University, 2022)
Модернізація системи електропостачання клубного житлового будинку відповідно до сучасних навантажень, будівельним нормам і правилам. Аналіз існуючої системи електропостачання житлового клубного будинку; розрахунок навантажень; визначення правильної системи електропостачання; вибір основного електрообладнання.
Keywords: електрообладнання, електропостачання, електроприймачі, ввідно-розподільний пристрій, поверхові щити, лічильники електричної енергії.