Формування ринку туристичних послуг - Безугла, Л. С.; Варяничко, М. В. (My University, 2023)
З економічної точки зору під туризмом розуміється суспільно-економічна діяльність, яка об’єднує попит та пропозицію для забезпечення процесу купівлі-продажу туристичної продукції в певний час в певному місці.
Keywords: закон попиту і пропозиції; туризм