Розробка ігрового застосунку з використанням штучного інтелекту на ігровому рушії Unreal Engine 4 - Сергіх Ярослав Віталійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Сергіха Ярослава Віталійовича академічної групи 126-21-1 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – створення ігрового застосунку жанру JRPG 3 інтеграцією ШІ для моделювання поведінки персонажів.
Keywords: ігровий рушій; рольова гра; blueprints; unreal engine; jrpg; штучний інтелект; інтерактивність