Варіаційний принцип Гіббса як основа термомеханічного аналізу в сучасній металургії - Козечко В. І. (НТУ «ДП», 2024)
Процес створення і розвитку нових технологій у металургії, таких як безперервний розлив стали, виробництво труб та інших деталей обертання за допомогою відцентрового лиття вимагає розробки нових методів, що дозволяють розв‘язувати, задачі, які виникають у зв'язку з цим.
Keywords: варіаційний принцип Гіббса; термомеханічний аналіз; сучасна металургія