Підвищення ефективності розподілу виробничих ресурсів при виготовлені пластикових кришок - Біліма В.К. (My University, 2025)
Практична цінність полягає в тому, що розроблена система дозволяє автоматизувати складний процес планування, скоротити час на підготовку розкладу, зменшити виробничі втрати, а також забезпечує гнучке масштабування під реальні умови підприємства.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; JOB-SHOP SCHEDULING; ЖАДІБНИЙ АЛГОРИТМ; PYTHON; MYSQL; FLASK