Вплив технологічних факторів на ефективність праці робітників з видобутку вугілля - Герасимова, І. Ю (НГУ, 2007)
Розглянуто закономірності та механізми впливу технологічної схеми виймання й довжини лави на ефективність праці, а також визначені їхні оптимальні параметри.

Laws and mechanisms of influence of the technological scheme extraction and lengths of a horizon-face on efficiency of work, and also their certain optimum parameters are considered.
Keywords: Економіка підприємства