Застосування інформаційних технологій для визначення оптимального складу банківських послуг - Пістунов, І. М.; Кощєєв, А. С. (My University, 2007)
Для розрахунку складових банківських послуг проведено анкетування клієнтів та співробітників банку, результати якого використані для формування функціоналу та обмежень оптимізації. Обмеженість джерел формування ресурсної бази та напрямів надійного вкладання капіталу вимагає від банків нових підходів до організації фінансового посередництва, спрямованих на забезпечення відповідності пропонованих послуг вимогам ринку.
Keywords: банківські послуги; обмеження оптимізації; функціонал оптимізації.; кредитно-депозитна ставка