Вибір раціональних параметрів тримача ковша за допомогою топологічної оптимізації форми в Autodesk Fusion 360 - Твердохліб, О. М.; Вернер, І. В.; Гузенко, Д. І.; Tverdokhlib, Olexander; Verner, Ilya; Guzenko, Dmytro (НТУ ДП, 2023)
Демонструються можливості знаходження раціональних параметрів для виробів. У роботі досліджується інструмент «Shape optimization» програмного забезпечення Fusion 360.

The finding rational parameters possibilities for products are demonstrated. The article examines the Shape optimization tool of the Fusion 360 software.
Rational parameters selection of the excavator bucket holder with the help of shape topological optimization in Autodesk Fusion 360
Keywords: Autodesk Fusion 360; топологічна оптимізація; оптимізація форми; машинобудівна галузь; topological optimization; shape optimization; mechanical engineering industry