Виборчий процес у країнах Євросоюзу: особливості та тенденції - Антонов Сергій Артемович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Антонова Сергія Артемовича академічної групи 052-21-1 НН ІГСН спеціальності 052 Політологія. Метою кваліфікаційної роботи є з’ясування особливостей та тенденції виборчих процесів в ЄС та його державах-членах
Keywords: вибори в Європейський Парламент; міжнародні стандарти; європейський досвід; європеїзація виборчих процесів; реформа виборчої системи ЄС