Обґрунтування раціональної глибини розробки нерудних родовищ скельних корисних копалин з внутрішнім відвалоутворенням - Черняєв, О. В. (My University, 2020)
Наукове обґрунтування доцільної глибини розробки нерудних родовищ скельних корисних копалин, яка забезпечить раціональне використання природних ресурсів.

Научное обоснование экономически-целесообразной глубины разработки нерудных месторождений скальных полезных ископаемых, которая обеспечит рациональное использование природных ресурсов.

Scientific substantiation of efficient development depth for non-metallic mineral deposits, which will ensure rational use of natural resources.
Substantiation of rational development depth for non-metallic mineral deposits with internal dumping
Keywords: нерудні кар’єри; технологічна схема розробки; глибина формування відвалу; внутрішній відвал; максимальна глибина розробки; нерудные карьеры; технологическая схема разработки; глубина формирования отвала; внутренний отвал; максимальная глубина разработки; non-metallic quarries; technological scheme; depth of dump formation; internal dump; maximum depth of development