Корпоративний фінансовий менеджмент - Пістунов, І. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
В посібнику розглядаються практичні питання стосовно використання оптимальних розрахунків при розробці та оцінюванні інвестиційних проектів. Описано порядок розрахунків програмою Excel. Призначено для студентів спеціальності 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 292 «Міжнародні економічні відносини»
Keywords: корпоративний фінансовий менеджмент; інвестиційне проектування; норма дисконту; рівень беззбитковості; оптимальний баланс