Сфери застосування інформаційних технологій у бізнесі - Лановий, М. О.; Бочаров, Б. П. (My University, 2024)
Індустрія інформаційних технологій (ІТ) є одним із найбільш швидкозростаючих і динамічних секторів світової економіки. За останні 70 років інформаційні технології проникли в майже всі сфери людської діяльності, вимагаючи від багатьох галузей адаптації до нових реалій. Однією з традиційних галузей, яка успішно впоралася із цим завданням, є бізнес. Основні сфери застосування ІТ у бізнесі.
Keywords: індустрія інформаційних технологій; інформаційно- комунікаційні технології (ІКТ); бізнес -середовище