Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства - Троценко Анастасія Дмитрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи ефективного управління персоналом підприємства; надано загальну характеристику ТОВ «Житлорембудсервіс»; проаналізовано основні техніко-економічні показники та показники фінансового стану підприємства; досліджено систему управління персоналом ТОВ «Житлорембудсервіс»; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління персоналом підприємства ТОВ «Житлорембудсервіс» та обґрунтовано їх ефективність.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of personnel management of an enterprise
Троценко А. Д. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства / А. Д. Троценко – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 65 с.
Keywords: ПЕРСОНАЛ; УПРАВЛІННЯ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ