Комунікативні практики цифрового середовища в публічному управлінні - Перепечкін, Сергій Володимирович (My University, 2023)
Теоретичне дослідження, практичний аналіз та обґрунтування напрямів забезпечення ефективних комунікативних практик у діяльності органів публічного управління через застосування цифрових технологій.
Keywords: КОМУНІКАЦІЇ; КОМУНІКАТИВНА ДІЯЛЬНІСТЬ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЦИФРОВІ ІННОВАЦІЇ; ВЗАЄМОДІЯ; ГАЗОРОЗПОДІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО; DIGITAL-АНАЛІЗ; КОМПЕТЕНЦІЇ; СЕРВІСИ