Критерії працездатності елементів паливної системи автомобіля - Мила, М. О.; Зіборов, К. А. (НТУ ДП, 2022)
Основна функція автомобіля – переміщення людини та матеріалів. Для того, щоб її реалізувати, необхідна механічна енергія, яка створюється силовою установкою, що складається з двигуна – основного джерела механічної енергії та різних механізмів та систем, що забезпечують необхідний режим його роботи та необхідний характер руху.
Keywords: основна функція автомобіля; автотранспорт; модернізація; паливна система автомобіля