Відведення земельної ділянки по фактичному розміщенню будівлі з виготовлення ДСП для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості у м. Дніпро - Бєндріков Андрій Олексійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бєндрікова Андрія Олексійовича академічної групи 193-20-1 ФБ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження процедури відведення земельної ділянки по фактичному розміщенню будівлі з виготовлення ДСП для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості у м. Дніпро та етапів розроблення відповідного виду документації із землеустрою.
Keywords: земельна ділянка; зміна цільового призначення; комунальна власність; обмеження у використанні земель; встановлення меж