Методичні матеріали для семінарських занять з курсу « Особливості усного перекладу художніх творів (англійська мова)» - Введенська, Т. Ю.; Черкащенко, О. М. (Дніпропетровськ, ДВНЗ "НГУ", 2015)
Подано методичні рекомендації для організації семінарських та практичних занять з курсу “Особливості усного перекладу”. Він містить перелік основних питань, що повинні розглядатись на семінарах курсу , деякі додаткові матеріали та літературні посилання. Призначено для студентів з напрямку підготовки «Філологія», спеціальності «Переклад». Відповідальний
Keywords: Переклад, усний, навчання усному перекладу; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Bilingualism; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Language technology