Деталі машин. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вивчення конструкцій підшипників кочення» для студентів напрямів підго-товки, 6.050502 Інженерна механіка, 6.070106 Автомобільний транспорт. - Зіборов, К. А.; Проців, В. В.; Вернер, І. В.; Твердохліб, О. М. (Дніпропетровськ: НГУ, 2012)
Розглянуто теоретичні відомості про розрахунки підшипників кочення, що використовують у різноманітних машинах та механізмах. Приведені деякі розрахункові залежності і довідкові матеріали. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Методичні вказівки розроблені для надання допомоги студентам, які виконують лабораторну роботу з дисциплін «Деталі машин» та «Деталі машин та підйомно-транспортне обладнання» для студентів, які навчаються за напрямами «Інженерна механіка», «Машинобудування», «Автомобільний транспорт».
Keywords: підшипники; вальниці; лабораторні; методичні вказівки; Деталі машин; Аскон; Компас; APM WinMachine; ЕСКД