Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») - Чекун, Даніїл Анатолійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції
Substantiation of the efficiency of solutions in the field of product competitiveness management (based on the materials of Private JSC “Obolon”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукції
Keywords: УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕАЛІЗАЦІЯ, АНАЛІЗ