Вдосконалення системи тестування платформи потокового мовлення на основі мікросервісної архітектури - Проценко, Кирил Віталійович (My University, 2022)
В роботі визначено вплив видів модуляції сигналу на енергетику радіолінії. Досліджено транспортну, городську та сільску мультісервісні системи і наведено принципи використання коммутаторів Softswitch для створення мультисервісних мереж.
Keywords: ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА СИСТЕМА, ЗАВАДОЗАХИЩЕНІСТЬ, БАГАТОПОЗИЦІЙНИЙ СИГНАЛ, СИГНАЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ, АМПЛІТУДНОМОДУЛЬОВАНИЙ СИГНАЛ