Визначення можливості проїзду задньоприводного автомобіля по заокругленню шляху - Степанов, А. В.; Олішевська, В. Є. (НТУ ДП, 2022)
Рух автомобіля по дорозі можна розглядати як функціонування системи «водій-автомобіль-дорога-середовище» (ВАДС). Порушення в роботі кожного з компонентів системи ВАДС призводить до погіршення умов руху, заторів, зростання затримок і збільшення витрати палива, дорожньо-транспортних подій (ДТП), ускладнення екологічної ситуації, соціального дискомфорту.
Keywords: рух автомобіля; умови руху