Розрахунок автономного електропостачання електрообладнання сцени - Бойко, Олександр Віталійович (My University, 2020)
Питання безперебійного енергопостачання віддалених населених пунктів актуальний у багатьох країнах світу. Сучасні комбіновані сонячні електростанції починають успішно застосовуватися в якості автономних джерел електроенергії, дозволяючи знизити її собівартість за рахунок економії споживаного палива і засобів бюджетного субсидування його поставки. Використовуючи традиційний спосіб генерації в поєднанні з поновлюваними джерелами енергії, така автономна гібридна енергоустановка (АГЕУ) позитивно впливає на екологію, знижуючи викиди в атмосферу продуктів згоряння нафтопродуктів
Keywords: дизельно- сонячні станціїї; електричного обладннаня; 3 – D моделі вигляду сцени; СЦЕНА; АВТОНОМНА ДИЗЕЛЬ-СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ; ДИЗЕЛЬ ГЕНЕРАТОР; СОНЯЧНА ПАНЕЛЬ; ВІДНОВЛЮВАНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ