Аналіз політик безпеки інформації іноземних і українських компаній - Юсипів, Михайло Сергійович (My University, 2024)
У роботі проаналізовано політики інформаційної безпеки іноземних та українських організацій з третього сектору економіки – сфера послуг, а саме банківська сфера. Визначені головні переваги та недоліки політик інформаційної безпеки іноземних та українських організацій
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ПОЛІТИКА ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА, КІБЕРБЕЗПЕКА, УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЮ БЕЗПЕКОЮ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗ-ПЕКА