Геоінформаційна система моніторингу стану шахтних виробок Та порожнин кривбасу для прогнозування техногенних явищ - Дєньгін, А. П.; Назаренко, М. В. (Видавництво НГУ, 2013)
Приведені загальна структура і опис головних компонентів створюваної геоінформаційної системи моніторингу та режимних спостережень за станом території Криворізького залізорудного басейну.
Keywords: Криворожский бассейн; Криворізький басейн; геоинформационная система мониторинга; прогнозирование техногенных катастроф; прогнозування техногенних катастроф