Модернізація електричної частини знижувальної трансформаторної підстанції з розробкою системи АСКОЕ - Шпак, Сергіq Анатолійович (My University, 2022)
Зміна фізично зношеного та застарілого електрообладнання. наведена інформація щодо призначення підстанції ТП “ Михайлівка 154/35 кВ”, наведені характеристики та технологічні процеси споживачів електроенергії.
Keywords: Трансформаторна підстанція, електрообладнання, споживачі електроенергії