Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва. - Царелунга, Владислав (My University, 2021)
Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.

Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів.
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Царелунга Владислава Олеговича спеціальності 124 - Системний аналіз
Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва.
Keywords: модель; прогноз; план випуску