Обґрунтування управлінських рішень щодо виявлення факторів та резервів підвищення ефективності діяльності підприємства - Татарников Дмитро Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень щодо виявлення факторів та резервів підвищення ефективності діяльності ДП «НВО «ПХЗ». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо виявлення факторів та резервів підвищення ефективності діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено резерви, що впливають на підвищення прибутку підприємства; досліджено фактори підвищення ефективності діяльності підприємства; виявлено та проаналізовано фактори, які впливають на прибуток підприємства; здійснено економічний аналіз діяльності ДП «НВО «ПХЗ»; проаналізовано фінансовий стан ДП «НВО «ПХЗ»; визначено резерви підвищення ефективності діяльності ДП «НВО «ПХЗ»; визначення цільовий прибуток ДП «НВО «ПХЗ» в межах реалізації виявлених резервів.
Substantiation of managerial decisions regarding the identification of factors and reserves for increasing the efficiency of an enterprise
Татарников Д.В. Обґрунтування управлінських рішень щодо виявлення факторів та резервів підвищення ефективності діяльності підприємства / Д.В. Татарников – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 73 с.
Keywords: РЕЗЕРВИ; ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ; ПРИБУТОК ПІДПРИЄМСТВА; ФАКТОРИ ВПЛИВУ; ЕФЕКТ; ЕФЕКТИВНІСТЬ