Фактори конкурентоспроможності продукції - Кайдаш, Т. І.; Папіж, Ю. С. (НТУ ДП, 2022)
Конкурентоспроможність продукції є результатом діяльності підприємства, а умови, що її забезпечують, – факторами. На виробництво конкурентоспроможної продукції впливає цілий комплекс взаємопов’язаних між собою факторів, що відрізняються за характером дії.
Keywords: конкурентоспроможність; продукція