Інформаційна система управління людськими ресурсами у сфері державної служби - Руснак, А. А.; Багрім, О. А. (НТУ ДП, 2024)
Нині Україна перебуває на шляху інституціональних змін і реформ державної служби. Структурні зміни державного управління та забезпечення ефективного функціонування державних органів в Україні неможливі без реформування моделі системи управління людськими ресурсами на державній службі, що виражається у формуванні нової кадрової політики, використанні сучасних HR-технології, професіоналізації і нарощуванні кадрового потенціалу задля забезпечення високих стандартів управління, які відповідають сучасному досвіду та кращим практикам управління персоналом розвинених країн.
Keywords: система управління; людський ресурс; державна служба